Як охоронятимуть спокій жителів Дніпра на свято

«Десятого вересня у Дніпрі відбудеться понад два десятки масових заходів, де охорону громадського порядку будуть забезпечувати понад сімсот поліцейських», – зазначає начальник відділу Дніпровського ВП Максим Джихур. – «Окрім цього до забезпечення безпеки залучені представники Національної гвардії, співробітники полку поліції особливого призначення та курсанти Дніпропетровського державного університету ВС, патрульні Дніпра також нестимуть службу за спеціальним графіком. Загалом, близько тисячі співробітників поліцейських залучені до охорони громадського порядку 10 та 11 вересня у Дніпрі під час святкування Дня міста».

Повідомляють, що у другий день святкування заплановано сім масових заходів, де охорону порядку забезпечуватимуть 150 поліцейських. Правоохоронці нагадують, що вживання спиртних напоїв та паління у громадських місцях заборонено. За нехтування правил злісні порушники будуть притягнуті до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу, а при виключних випадках до адмінробіт.

Враховуючи ситуацію на Сході нашої країни, не можна виключати ймовірність провокацій загроз в місцях значного скупчення людей.  Правоохоронці підкреслюють, що при виявленні підозрілих предметів чи підозрілої поведінки людей потрібно одразу повідомляти поліцію.

«Звертаю увагу всіх мешканців та гостей міста на дотримання правил безпеки у громадських місцях та толерантного ставлення один до одного. У разі виникнення конфліктних ситуацій звертатися до поліцейських, які несуть службу, за їх відсутності поблизу – телефонувати за номером 102»,  – нагадав Максим Джихур.

Залишити відповідь