Як проходили вибори у віддалених куточках Дніпропетровщини (Фото)

Позаду перший тур виборів. Скоро будуть відомі результати. Громадян Дніпропетровщини активно інформують, як проходять вибори у  містах. Але мало хто знає, як це відбувається у невеличких селах. Кореспондент «Вістей Придніпров’я» побувала у селі Старовишневецьке Синельниківського району на територіальному виборчому окрузі №39 на виборчій дільниці № 120518 і поцікавилася, як там обирали президента.

вибори Дніпрообласть

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

За словами голови комісії Оксани Іванової, вибори проходять спокійно: з кожною годиною все більше людей приходили до дільниці, щоб віддати голос за свого кандидата.

вибори Дніпрообласть

 

«На даний момент все добре: без правопорушень і неприємностей. Явка поки що складає 10 % від загальної кількості мешканців села. За віковою категорією серед виборців більшість, поки що, людей +35 і людей похилого віку.

вибори Дніпрообласть

З приводу можливих фальсифікацій, то  Оксана Іванова зазначає:

«Хто б там і що не говорив, вірю, що наша країна демократична. Я є головою виборчої комісії на цій дільниці вже протягом п’яти років. І особисто несу відповідальність за те, щоб кожні вибори проходили з дотриманням всіх вимог і законів. Цьогорічні вибори не виключення. Кожен проголосує за свого кандидата, в якого він вірить і на якого покладає надії. І хай думки і  голоси  українців цього року зійдуться на тій людині, яка стане гідною посади Президента».

Марина Положай, фото автора

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!