Як вибрати першу ляльку для вашої дитини

Для дівчинки перша лялька — це не просто іграшка, це подія, яка запам’ятовується на все життя. Тому відповідальні батьки уважно підходять до питання вибору ляльки для своєї улюбленої принцеси. У каталогах сучасних магазинів величезний вибір іграшок на будь-який смак, тому багато покупців губляться, не розуміють чому віддати перевагу. Щоб купити ляльку, яка точно сподобається малятку, варто заздалегідь ознайомитися з особливостями товару такого типу.

Різновиди ляльок

Лялька — це улюблена іграшка більшості маленьких дівчаток. Гра з лялькою дуже корисна для всебічного розвитку дитини, вона допомагає набути нових навичок. У дитини розвивається увага, фантазія, самостійність, відповідальність, уява. Крім того, істотно розширюється словесний запас, дівчинка сприймає ляльку, як свою дитину: дарує їй любов і турботу, навчає, переодягає, годує, заколисує і навіть співає для неї колискові. Така іграшка розвиває материнський інстинкт, який стане в пригоді дівчинці в дорослому житті.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Сучасні виробники постійно розширюють асортимент ляльок, для виробництва яких використовують різні матеріали. Дизайнери втілюють у життя найцікавіші ідеї. У каталозі інтернет-магазину представлений величезний вибір ляльок. Кожен покупець зможе підібрати виріб, який максимально точно відповідатиме особистим вимогам. У нас можна придбати легендарну Барбі або інші сучасні види ляльок:

  • Монстер Хай;
  • Baby Born.
  • Лалалупси;
  • Принцесу Дісней;

На що звернути увагу, вибираючи першу ляльку

Маленькі діти сприймають навколишній світ по-особливому. Для них іграшка у вигляді казкового персонажа — це «живий» об’єкт, яким можна керувати за власним сценарієм. Щоб лялька принесла максимум користі, необхідно звернути увагу на такі критерії:

  1. Гігієна. Діти часто розкидають свої іграшки, беруть їх із собою на прогулянку, у ванну тощо, тому краще, якщо їх можна буде легко помити в разі потреби. Найлегше мити ляльки з вінілу або пластику. З ними можна без проблем купатися, не хвилюючись, що після висихання їхня естетичність погіршиться.
  2. Зручність. Велика лялька буде незручною і важкою для маленької дівчинки, тому розмір має відповідати зросту дитини.
  3. Можливість переодягання. Краще, якщо одяг ляльки оснащений липучками, а не ґудзиками, так малятку буде простіше самостійно одягнути свою маленьку «подружку». Крім того, зникне необхідність стежити за тим, що дитина може відірвати і проковтнути ґудзик.
  4. Комплектація. У комплекті з лялькою може бути одяг, посуд, пляшечка, візочок, ліжечко, горщик та інші аксесуари для гри. Чим більше елементів у наборі, тим цікавішою буде рольова гра.
  5. Міцність. Маленькі діти можуть випадково поламати іграшку, а потім сильно засмутитися, тому краще віддавати перевагу моделям з надійними кріпленнями.

Вищеописані рекомендації допоможуть підібрати найкращу ляльку і порадувати улюблене чадо.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!