Як взяти кредит для малого бізнесу?

Про важливість розвитку та підтримки підприємницької діяльності в Україні сьогодні не говорить хіба що лінивий. Зрозуміло, що саме на малому та середньому бізнесі формується значна прибуткова частина держбюджету. Тому особливої уваги заслуговує така важлива ніша, як кредитування підприємництва. Якщо у вас вже є власний бізнес, в більшості випадків отримати кредит не складе труднощів. А от з кредитуванням для тих, хто лише починає вести свою справу, є певні нюанси.

Чому важко отримати кредит на стартап бізнесу?

Банківські установи охоче кредитують малий та середній бізнес, оскільки це є основою їх діяльності та прибутковості. Але це стосується лише підприємств та підприємців, які офіційно оформлені та ведуть бізнес від півроку і більше.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Отримати позику під бізнес-план дуже складно. Кредитні установи бачать в таких клієнтах чималий ризик неповернення боргу і їх можна зрозуміти. Проте можливість отримати кредит на стартап все ж таки є.

Як отримати кредит на початок бізнесу?

Взяти кредит для малого бізнесу можна, оформивши мікропозику від МФО. Як приклад наведемо посилання https://finx.com.ua/credit-dlja-malogo-biznesa, де справді є можливість оформити позику на банківську картку для підприємця так само просто, як це роблять звичайні фіз. особи.

Це чудове рішення для тих, хто вже має свою справу і потребує грошей на розвиток бізнесу, а також для всіх, хто прагне розпочати підприємницьку діяльність, для чого власне і потрібні позикові кошти.

Сама процедура оформлення позики не є складною. Вона передбачає реєстрацію позичальника на сайті МФО, а також генерування та відправку заявки на отримання мікрокредиту.

Послідовність дій є наступною:

  • на сайті МФО необхідно скористатися онлайн-калькулятором, ввести бажану суму та кількість платежів, таким чином розрахувати план погашення;
  • зареєструватися на сервісі, заповнити анкету (ввести необхідні для реєстрації особисті дані – паспорт, ІПН або річну податкову декларацію, реквізити карти банку);
  • відправити заявку на розгляд, дочекатися дзвінка від оператора МФО, отримати відповідь.

Якщо кредит погоджено, під час телефонної розмови менеджер запросить позичальника відвідати найближче відділення МФО. Там потрібно буде підписати договір, після чого кредитні кошти будуть зараховані на банківську картку.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!