Їмо правильно: як корисно поєднувати продукти

Виявляється, деякі корисні продукти в неправильному поєднанні можуть втрачати свої властивості. І навпаки, в деякому поєднанні вони доповнюють свої корисні властивості. Пише “Радіо24”.

Яблука і темний шоколад

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Це не традиційне поєднання, однак його варто спробувати. Ці два продукти зміцнюють імунітет, активізують діяльність мозку, поліпшують роботу серця та знижують ризик онкологічних захворювань.

Вівсянка і апельсиновий сік

Це – джерело фенолів. Тобто вони покращують роботу травної системи та допомагають вивести з організму шлаки і токсини.

Свинина і брюссельська капуста

Свинина містить селен, який призупиняє ріст ракових клітин. А в поєднанні з брюссельською капустою ефективність селену підвищується в 13 разів.

Помідори і печінка

Залізо, яке містить печінка, добре засвоюється з вітаміном С, тому цю страву найкраще їсти з помідорами – в них є аскорбінова кислота.

Петрушка і лимон

Петрушка чудово поєднується з цитрусовими. Це допоможе зміцнити імунітет та покращити метаболізм.

Овочі та йогурт

Йогурт без барвників і консервантів покращує роботу шлунка і нормалізує мікрофлору кишечника. А якщо додати до нього овочі, вони допоможуть кальцію із йогурту краще засвоїтися.

Авокадо і шпинат

Ці два продукти у поєднанні покращують роботу травної системи.

Зелений чай і лимон

Такий напій добре втамовує спрагу і поповнює організм енергією. Цей чай містить кахетіни, які відповідають за довголіття і міцний імунітет. А лимони підвищують їхній ефект в кілька разів.

Помідори і оливкова олія

Це поєднання покращує роботу серця і судин, перешкоджає виникненню атеросклерозу і злоякісних пухлин.

М’ясо і розмарин

Антиоксиданти, які містяться в розмарині, перешкоджають утворенню шкідливих речовин, які можуть утворитись під час приготування м’яса.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь