Юні криворізькі художники підкорюють Німеччину (Фото)

У місті-партнері Кривого Рогу – Дуйсбурзі (Німеччина) відкрилася виставка картин юних криворізьких художників. Про це повідомляє Криворізька міська рада з посиланням на офіційний вебсайт міста Дуйсбурга duisburg.de. Виставку відкрила заступник бургомістра Дуйсбурга Едельтрауд Клабун та керівництво району Хомберг (район Дуйсбурга) Ханс-Йоахим Пашман та Маркус Дорок.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Діти та молодь з Кривого Рогу віком від 7 до 16 років у своїх роботах розповіли про Дуйсбург та створили яскраві роботи на теми партнерства та миру. Німецьке видання зазначає, що найбільше враження на відвідувачів виставки справила особлива художня творчість та майстерність зовсім юних художників.

Координатор виставки, директор Криворізької художньої школи №1 Оксана Поліщук сказала: «Німцям дуже сподобалися роботи юних криворіжців. Вони здивовані, що наші діти можуть створювати такі яскраві картини навіть під час війни та постійних обстрілів. Їх особливо вразило те, що дітям та молоді в Кривому Розі надаються такі різноманітні можливості мистецької освіти в місцевих художніх та музичних школах. Я сказала, що це – предмет нашої особливої гордості, адже в Кривому Розі, на відміну від інших міст, не було закрито жодного комунального закладу позашкільної мистецької освіти».
Упродовж трьох місяців у Дуйсбурзі будуть представлені роботи, створені учнями трьох художніх шкіл, двох шкіл мистецтв та відділень образотворчого мистецтва 13 музичних шкіл Кривого Рогу.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!