За добу бойовики 66 раз відкривали вогонь по силам АТО

За минулу добу бойовики 66 раз відкривали вогонь по позиціях сил АТО, більшість з яких – з настанням темряви. Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.Пише “Українська правда”.

Позиції українських сил в районі Зайцевого бойовики інтенсивно обстрілювали з 82-мм мінометів, гранатометів, зенітних установок, озброєння БМП і танка.

“Також п’ять разів із стрілецької зброї та гранатометів терористи прицільно гатили по українських воїнах на підступах до Мар’їнки. Для придушення вогневих точок противника сили АТО у відповідь змушені були відкрити вогонь на ураження з дозволеного озброєння”, – відзначили в штабі.

Крім того, з мінометів калібру 82 мм і СПГ загарбники прицільно обстріляли Новоселівку, із зенітних установок і озброєння БМП – Троїцьке.

Також бойовики провокували сили АТО на відкриття вогню у відповідь в районі Донецького аеропорту, північніше Горлівки, а з Комінтернового, яке вони зайняли на днях, з мінометів і зенітних установок обстріляли один з українських опорних пунктів біля селища Талаківка.

З опівночі бандити вже сім разів відкривали вогонь у бік українських позицій.

Залишити відповідь