110 років лідерства в економічній освіті

У 2016 році Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана відзначає 110-у річницю від дня заснування. З упевненістю можна стверджувати, що університет останні роки підтверджував статус найпотужнішого навчального закладу вищої економічної освіти України, адже його здобутки в різних напрямах діяльності є показником значного внеску у формування та розвиток інтелектуального капіталу нації.
За версією Hubs, який опрацював дані близько 8000 звітів акціонерних товариств, минулого року університет посів перше місце серед вищих навчальних закладів, випускники яких займають найбільше керівних посад в українських компаніях, і відповідно отримав звання вищого навчального закладу з найкращою підготовкою менеджерів в Україні. Також КНЕУ визнано першим за оцінкою якості навчання та оцінкою міжнародного визнання, а за оцінкою якості науково-педагогічного потенціалу – другим.
На 9 факультетах університету здійснюється підготовка бакалаврів за 13 галузями знань, в межах яких 19 спеціальностей та 10 спеціалізацій. Підготовка магістрів відбувається з 39 магістерських програм. З цілого ряду спеціальностей запроваджено нові сертифікаційні програми.
Здійснено комплекс заходів, спрямованих на підвищення рівня знання іноземних мов студентами університету: розширено коло фахових наук (дисциплін), викладання яких здійснюється іноземною мовою.
Більш детально зі здобутками Київського національного економічного університету можна ознайомитись на сайті http://kneu.edu.ua, або вступивши до його лав студентів.

Киевский национальный экономический университет
В рамках реалізації стратегії інтернаціоналізації університету та участі України в глобальному ринку праці Київський національний економічний університет пропонує англомовні магістерські програми (АМП), які відповідають сучасним стандартам провідних університетів світу.

Програми запроваджуються за такими напрямами:

Бізнес адміністрування (МВА) – за спеціалізаціями:
– управління розвитком бізнесу,
– глобальний бізнес.
Магістерська програма «Менеджмент проектів і консалтинг».
Магістерська програма «Менеджмент підприємницької діяльності».
Магістерська програма «Управління міжнародним бізнесом».
Магістерська програма «Облік і аудит в управлінні підприємницькою діяльністю».
Магістерська програма «Фінансовий менеджмент у сфері бізнесу».

Спільні магістерські програми:

– диплом Університету Redland (США) + диплом КНЕУ за програмами МВА та Управління міжнародним бізнесом, які акредитовані у США.
Тривалість навчання на англомовних магістерських програмах – 1,5 роки.

ДВНЗ «КНЕУ імені Вадима Гетьмана» є членом міжнародних організацій та програм:

• EDAMBA – European Doctoral Programmes Association in Management and Business Administration (Європейська асоціація докторських програм з менеджменту та ділового адміністрування);
• EPLO – European Public Law Organization (Європейська організація публічного права);
• BSUN – Black Sea Universities Network (Мережа чорноморських Університетів);
• Magna Charta Universitatum (Велика хартія університетів) – http://www.magna-charta.org;
• TEMPUS – Trans-European Mobility Programme for University Studies (Транс-європейська програма взаємообмінів між університетами);
• RSA – Regional Studies Association (Асоціація регіональних досліджень);
• EAC – European Arbitration Chamber (Європейська арбітражна палата);
• Alexander von Humboldt-Stiftung (Фонд Олександра фон Гумбольдта);
• CES – Council for European Studies at Columbia University (Рада європейських досліджень при Колумбійському університеті).

Також ми пропонуємо своїм студентам:
• стажування та навчання за кордоном;
• академічний обмін Erasmus+;
• літні школи;
• міжнародні семінари.

На базі Центру міжнародних зв’язків КНЕУ організована тісна співпраця з навчальними закладами та міжнародними організаціями Австрії, Великобританії, Італії, США, Німеччини, Польщі, Словаччини, Нідерландів, Туреччини, Франції, Китаю, Білорусії і т. д.
Результат цієї співпраці – кожен студент та викладач Київського національного економічного університету має можливість пройти щорічне навчання та стажування за кордоном.

Киевский национальный экономический университет

Студентські роки – це не тільки навчання. В університеті діє Центр культури та мистецтв, в якому працюють студії вокалу, танців і звукозапису. Є можливість розкрити творчі здібності в хореографії, грі на музичних інструментах, вокалі, живописі, в театрі тощо. Проходить велика кількість культурно-масових мистецьких заходів: вечірки для студентської молоді, конкурси, щорічні фестивалі студентської творчості, святкування народних та офіційних свят, днів народжень факультетів тощо. В університеті створені всі умови не тільки для отримання професійних знань, а й для цікавого дозвілля, розвитку особистісних якостей, розкриття талантів і творчих здібностей студентів.

Отримуйте якісну освіту, вчіться в комфортних умовах, працюйте на сучасному обладнанні, займайтеся спортом у своє задоволення, зустрічайте нових друзів … і студентські роки запам’ятаються вам як найщасливіші в житті!

Чекаємо на вас у Київському національному економічному університеті

імені Вадима Гетьмана!

Терміни прийому документів до ДВНЗ «КНЕУ імені Вадима Гетьмана» у 2016 році:
– для вступників на базі повної загальної середньої освіти на 1 курс – з 11 по 27 липня 2016 року;
– для вступників до магістратури – з 04 по 16 липня 2016 року.

Адреса: 03680, м. Київ, проспект Перемоги, 54/1
Телефон: (044) 371-62-05
Приймальня комісія, кімната 116, тел. (044) 456-31-62
Офіційний сайт: http://kneu.edu.ua

Залишити відповідь