На Дніпропетровщині шукають родичів чоловіка, який загинув

Наприкінці минулого року поліцейські Новомосковського відділу поліції встановили особу зловмисника, який вбив жителя села Хащове Новомосковського району – Уханова Олега Валерійовича, 1968 року народження.

Трагедія сталась вночі 23 грудня 2017 року у одному з будинків  в селі Хащове Новомосковського району біля вхідних дверей будинку, з якого йшов їдкий дим,  було виявлено тіло чоловіка з численними ушкодженнями  голови. Медичні працівники, які  прибули  на місце, події констатували його смерть. В ході організованих заходів, направлених на розкриття цього злочину, оперативники новомосковської кримінальної поліції встановили односельчанина, підозрюваного у скоєнні цього злочину. Він зізнався, що між ним та товаришем після вживання спиртного відбулася сварка, під час якої він наніс кілька ударів по голові.

Відомості за даним фактом слідчим відділом Новомосковської поліції були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

«На теперішній час у вказаному кримінальному провадженні відсутня потерпіла сторона, у зв’язку з тим, що жоден близький родич померлого  Уханова О.В. не звернувся до поліції та можливо навіть не володіє інформацією про його смерть. У зв’язку з цим, Новомосковський відділ поліції звертається  за допомогою до громадян встановити родичів померлого, які у вказаному кримінальному провадженні будуть визнані потерпілою стороною. Якщо ви маєте будь-яку інформацію про родичів померлого, повідомляйте до чергової служби Новомосковського відділу поліції за телефоном (05693) 7-31-66, або 102, або безпосередньо звернутися до слідчого відділу Новомосковської поліції  за адресою м. Новомосковськ, вулиця  М. Головка, 19». – наголошують у прес-службі поліції.