210 літрів борщу та концерти: у Дніпрі пройшов кулінарний фестиваль
У Дніпрі відзначили вже традиційний «День борщу» — подію, започатковану ще у 2018 році. Захід став символом єднання та збереження української ідентичності й зібрав родини, педагогів Палацу дітей та молоді та численних містян, які чекали на нього цілий рік. Повідомили у Дніпровській міській раді.
Восьмий рік поспіль фестиваль підтвердив свою головну мету: об’єднати людей, зміцнити українські традиції та передати їх молодшому поколінню у непростий воєнний час.
На кулінарному майданчику просто неба приготували сім казанів борщу — загалом 210 літрів у різних варіаціях: полтавський, капусняк, пісний, борщ із м’ясом індички, вегетаріанський та кілька традиційних червоних. Гостей також пригощали варениками та іншими українськими смаколиками.
Свято супроводжувалося концертною програмою колективів Палацу, тематичними фотозонами, конкурсами та інтерактивами для дітей і дорослих. На завершення учасники отримали подарунки й призи.


