210 літрів борщу та концерти: у Дніпрі пройшов кулінарний фестиваль

У Дніпрі відзначили вже традиційний «День борщу» — подію, започатковану ще у 2018 році. Захід став символом єднання та збереження української ідентичності й зібрав родини, педагогів Палацу дітей та молоді та численних містян, які чекали на нього цілий рік. Повідомили у Дніпровській міській раді.

Восьмий рік поспіль фестиваль підтвердив свою головну мету: об’єднати людей, зміцнити українські традиції та передати їх молодшому поколінню у непростий воєнний час.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

На кулінарному майданчику просто неба приготували сім казанів борщу — загалом 210 літрів у різних варіаціях: полтавський, капусняк, пісний, борщ із м’ясом індички, вегетаріанський та кілька традиційних червоних. Гостей також пригощали варениками та іншими українськими смаколиками.

Свято супроводжувалося концертною програмою колективів Палацу, тематичними фотозонами, конкурсами та інтерактивами для дітей і дорослих. На завершення учасники отримали подарунки й призи.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *