Нічні перегони у Дніпрі: водій-накроман тікав від поліції (Відео)

Вчора у Дніпрі екіпаж, який здійснював патрулювання на Центральному мосту, помітив автомобіль DAEWOO LANOS, який рухався у бік Слобожанського проспекту з порушенням правил дорожнього руху. Водій на вимогу поліцейських зупинитись – не відреагував, а збільшив швидкість та намагався зникнути. Патрульні переслідували авто. У приватному секторі водій не впорався з керуванням, в`їхав у металеву перешкоду, покинув авто та втік. Наздогнати невідомого не вдалось, повідомляють у прес-службі поліції.

Оглянувши зовні транспортний засіб, інспектори виявили пошкодження замка дверей з боку водія та зламаний центральний замок запалювання. В салоні лежали інструменти, на пасажирському сидінні виявили сліп-пакет з речовиною, схожою на канабіс. Далі на місці події працювали слідчі, яких викликали патрульні.

Близько 8-ї години ранку, в службу 102 надійшов виклик про угон автомобіля DAEWOO LANOS сріблястого кольору . Після перевірки інформації з`ясувалось, що викрадений автомобіль – саме той, який кілька годин тому виявили та переслідували патрульні.

https://www.facebook.com/dnipropolice/videos/1687164814909460/