Дніпро будуть озеленювати (Фото)

Мешканці Дніпра проводять підготовку прибудинкових територій до озеленення. Висадка дерев у місті проходитиме в декадника #Дніпро_квітучий. Повідомляють у прес-службі Дніпровської міської ради.

Активні мешканці міста, які прагнуть взяти участь у декаднику, наразі готують прибудинкові території  до висаджування дерев. Вони обирають місця під посадку, обробляють  клумби, а також  візьмуть на себе відповідальність щодо поливу висаджених рослин. Таку ж підготовку будуть проводити обслуговуючі компанії, що керують багатоквартирними будинками міста. Тому, коли розпочнеться декадник, майже в кожному дворі з’явиться саджанець платану, горобини, клену тощо. Мета –  висадити близько 25 тисяч дерев та кущів по всьому місту.


Так, мешканці будинку № 77, що на проспекті Слобожанському, в рамках підготовки до декадника попередньо вже висадили у себе на прибудинковій території декілька магнолій. Кажуть, що ініціатива озеленення має спрацювати дуже добре.

Проведенням декадника зацікавилися також в ОСББ,  що на проспекті Богдана Хмельницького, 15. Там вирішили підготувати територію та визначитися із місцем висадки дерев.