На Дніпропетровщині зводять незвичний дитячий садок

Сучасний та комфортний дитячий садок – поряд із домом. У Кам’янському, що на Дніпропетровщині, в розпалі облаштування нового садочка. Там будуть виховуватися 115 хлопчиків та дівчат. Нині підрядники шпаклюють стіни, укладають підлогу. Про це повідомили у прес-службі ОДА.

У Романковому свого дитсадочка ніколи не було – батькам доводиться відвозити малечу до центру Кам’янського.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

«Район у нас чималий, багато дітей. Доводиться щоранку возити їх маршруткою до центру. Дорога може зайняти майже годину. Це дуже не зручно», – сказала заступник директора Кам’янської школи № 27 Любов Пастернак.

На місці пустиря «з нуля» будують сучасний заклад для дошкільнят. Він – незвичайної архітектурної форми – у вигляді бджолиних стільників. Родзинка – внутрішнє подвір’я з теплою підлогою – там буде сухо навіть взимку.

«Моїй дитині зараз один рік, хочу відвести її до цього садочка. Це зовсім поруч із нашим будинком. Гадаю тут буде зручно і комфортно. Ми весь час спостерігаємо за будівництвом, бачимо, як садок підіймається «з нуля». Дуже вдячні за цю роботу», – сказала місцева матуся Аліна Гаража.

Підрядники вже звели стіни, облаштували дах, встановили вікна та двері, змонтували комунікації. Нині у розпалі – внутрішнє оздоблення нового садочка. Стіни обшивають гіпсокартоном, облаштовують підлогу та стелю. Все – у «бджолиній» тематиці.

Дитсадок опалюватиметься автономною котельнею. На даху розмістять сонячні панелі – як додаткове джерело енергії.

«Чекаємо на відкриття. Сподіваємося, що садок буде і ззовні, і зсередини теплим, затишним і комфортним», – сказала місцева мешканка, мама трьох дітей Ольга Дехтяренко.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!