На Дніпропетровщині оновлюють енергетичну інфраструктуру

ДТЕК Дніпровські електромережі оновлює енергетичну інфраструктуру Дніпропетровської області, в якій проживає понад 3 млн жителів. У підвищення надійності мереж і стабільну роботу енергообладнання в осінньо-зимовий період 2019-2020 енергетики інвестували вже 131 млн гривень. З них 16,8 млн направлено на установку 84 екологічно безпечних вимикачів на підстанціях.

В осінньо-зимовий період навантаження на електромережі регіону – максимально високі. Щоб жителі Дніпропетровської області були з теплом і світлом, за 9 місяців 2019-го енергетики підготували свої енергооб’єкти до холодів:

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

· Відремонтовані і реконструйовані 1 520 кілометрів повітряних ліній;

· Замінені 395 км дефектного проводу;

· Замінені більш 16 км кабельних ліній;

· Встановлено майже 3 000 нових опор;

· Замінені близько 11 000 дефектних ізоляторів;

· Відремонтовані 603 трансформаторних підстанції;

· Встановлено 84 екологічно безпечних вакуумних вимикача на підстанціях.

«ДТЕК інвестує в модернізацію енергетики, щоб наші клієнти не відчували дискомфорту при різних умовах клімату. Обсяг робіт, який ДТЕК Дніпровські мережі вже встиг зробити за 9 місяців, посилить запас міцності мереж і забезпечить надійне електропостачання нашим клієнтам в осінньо-зимовий період 2019-2020. Крім того, щоб в негоду повітряні лінії не розривалися, енергетики обрізали дерева в охоронних зонах електроліній. За півроку очистили територію майже 4000 км»- прокоментував генеральний директор ДТЕК Дніпровські електромережі Андрій Терещук.

У 2018 р ДТЕК Дніпровські електромережі в рамках інвестиційної програми вклав 468 млн грн у модернізацію електроліній та обладнання, а також впровадження нових «розумних» технологій. Ще 182 млн грн компанія направила на ремонт мереж та електрооб’єктів.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!