Жителям Дніпропетровщини у незвичний спосіб пояснили, як сплачувати комуналку онлайн

Єдиний безпечний спосіб оплатити комуналку мешканцям Дніпропетровщини у період карантину – через інтернет. Міністерство цифрової трансформації України спільно із сервісом онлайн-платежів та переказів Portmone.com презентували освітній серіал, мета якого – навчити громадян, особливо людей літнього віку, сплачувати рахунки, не виходячи з дому. Участь у серіалі взяв заслужений майстер спорту України Василь Вірастюк.

Освітній серіал складається із 7 серій. Вони присвячені темі сплати рахунків на сайтах комунальних підприємств на прикладі Особистого кабінету електропостачальника YASNO, а також за допомогою платіжного сервісу, на сайтах банків чи у їх мобільних додатках.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

«Змінити звички не завжди просто, але можливо. Карантин мотивує жителів Дніпропетровщини почати користуватись онлайн-сервісами для оплати комунальних платежів. Серіал демонструє наскільки легко і просто цьому навчитись. Ми в YASNO створили зручні сервіси для передачі показань лічильника і оплати за світло. Закликаємо досвідчених онлайн-користувачів долучати до них літніх родичів, знайомих, сусідів», – сказав директор YASNO в Дніпропетровській області Юрій Федько.

Освітній серіал можна переглянути безкоштовно на платформі Дія. Цифрова освіта. У 4 серії покрокова інструкція користування Особистим кабінетом електропостачальника YASNO.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!