На Дніпропетровщині у полі виявили небезпечні предмети (Фото)

На Дніпропетровщині піротехніки ДСНС знищили 101 одиницю застарілих боєприпасів. Так 23-го серпня о 09:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у полі поблизу села Михайлівка П’ятихатського району, під час проведення сільськогосподарських робіт чоловік виявив предмети, схожі на застарілі мінометні міни калібру 82 мм у кількості 50 одиниць. До місця події негайно було направлено фахівців групи піротехнічних робіт. Повідомляють в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

При додатковому обстеженні території виявлено та ідентифіковано загалом 101 одиниця: мінометні міни та ручну протитанкову гранату РПГ-40. Співробітники групи піротехнічних робіт знищили ці застарілі боєприпаси.

«Нагадуємо про важливість дотримання правил поведінки під час виявлення вибухонебезпечних або підозрілих предметів! У разі виявлення підозрілої знахідки необхідно відразу повідомити про це за номером «101» або «102». Категорично забороняється: торкатися підозрілого предмету або пересувати його;  заливати його рідинами, засипати ґрунтом або чимось його накривати; намагатися розібрати вибухонебезпечний предмет», – звертаються рятувальники.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!