У Дніпрі висадять рекордну кількість дерев

У Дніпрі в рамках декадника озеленення висадять близько 10 тис. дерев. Це – частина міської комплексної програми з озеленення Дніпра. Дерева ростимуть біля дитячих садочків, медичних закладів, біля житлових будинків та на «червоних» лініях міста. Місця висадки визначалися згідно з побажаннями містян. А дерева обрали відповідно до кліматичних особливостей: клени, липи, горобина тощо. Про це розповів директор КП «Міськзеленбуд» Дніпровської міської ради Олег Плітченко.

«КП «Міськзеленбуд» висадить 10 тис. дерев. Зокрема, 5 тис. будуть закуплені коштом комунального підприємства, ще 5 тис. – за рахунок спонсорської допомоги. Висадка розпочнеться у понеділок, 12 жовтня», – розповів Олег Плітченко. Крім того, озеленять й міські парки. Тут планують висадити більше тисячі дерев.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

«Ми провели достатньо велику роботу. Разом із фахівцями ми визначили місця висадки нових дерев. Зараз готуємо землю – викопуємо ями, готуємо техніку, аби зробити все якісно. Також готуємо поливи та огородження, щоб дбати про зелені насадження. Ми не хочемо, аби після акції дерева не прижилися, тож підхід комплексний», – розповів Олександр Буйволюк.

Таку велику кількість дерев у Дніпрі одномоментно ще ніколи не висаджували – це рекордна кількість.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!