У Дніпрі жінка з рідкісною хворобою народила здорову дитину (фото)

У пологовому стаціонарі Дніпропетровської обласної лікарні імені Мечникова знову надзвичайна подія: здорового хлопчика народила жінка з рідкісною хворобою – гранулематоз Вегенера. Це важке аутоімунне захворювання, яке без своєчасного початку лікування призводить до смертельних наслідків впродовж 6-12 місяців. Народження дитини у таких хворих – винятковість, бо жінка під час вагітності та пологів має високий рівень ускладнень.

пологовий стаціонар_Мечнікова

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

“Але це не злякало нашу Богдану. Позитивна, весела, сильна духом, вона своїм оптимізмом зуміла зарядити всіх навколо. – говорить лікар Ольга Фандеева. – Був проведений консиліум з профільними спеціалістами лікарні, порадившись, запропонували оперативну тактику ведення пологів. Але не зважаючи на складні проблеми, акушери – гінекологи, ретельно все проаналізувавши, прийняли рішення, що жінка повинна народжувати самостійно, щоб уникнути багатьох післяопераційних ускладнень”.

пологовий стаціонар_Мечнікова

Завдяки вмілій та злагодженій командній роботі, чітким професійним діям лікарів та витримці, силі волі цієї тендітної дівчини, на світ з’явився здоровий хлопчик.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!