На Дніпропетровщині одним капітально відремонтованим об’єктом стане більше

У Дніпропетровській області незабаром розпочнеться реконструкція криворізької ЗОШ №89. Навчальний заклад існує з 1937 року, а нову чотириповерхову будівлю звели у 2000-му. Капітальний ремонт школи проводитимуть в рамках програми Президента «Велике будівництво».

Навчальний заклад буде оновлено повністю. Підрядники замінять покрівлю, виконають утеплення фасадів, замінять вікна на металопластикові з енергозберігаючими властивостями. Дніпропетровщина – одна з лідерів серед інших областей у створенні сучасного освітнього простору.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

криворізька ЗОШ №89

У приміщенні проведуть внутрішні оздоблювальні роботи, зроблять сучасний ремонт у класах. Після капремонту будівля буде повністю адаптована для маломобільних громадян.

«На першому поверсі облаштують ресурсну кімнату, сучасну медіатеку. Буде пандус для маломобільних людей. З’явиться сучасний стадіон, майданчик для воркауту і зона для стрибків у довжину. Школу також оснастять системою відеоспостереження та пожежогасіння», – розповіла головна інженерка проєкту Марина Новокрещена.

криворізька ЗОШ №89

Навчальний заклад відвідує близько півтисячі учнів. Поки у школі триватиме капітальний ремонт, діти вчитимуться в тих закладах освіти, які розташовані неподалік.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!