У Дніпрі тварині з притулку шукають дім

Волонтери дніпровської «Вірності» продовжують рятувати життя тваринам, а також постійно шукають їм дім та відповідальних господарів. Ось зараз вони сподіваються, що кіт Персен швидко знайде нову родину.

«Яскравий життєлюб Персен має стати вашим ідеальним котом! Навіть дивно, що такий харизматичний кіт досі в притулку. Напевно, чекає саме на свою людину. Хоча привітний зо всіма, голосно вітається, лізе обійматись, радіє будь якій увазі. Персен потрапив в притулок у стані “обійняти та плакати”: з обмороженими вушками, зламаними зубками, худенький та сумний. Але часу даремно не втрачав, за три місяці збільшився в два рази, вже поперек себе ширше, майже колобок. При цьому залишається дуже спритним та веселим, бігає, не залишає без уваги жодну іграшку. З котиками намагається домінувати, але недовго, бо взагалі добродушній та допитливий, весь час на щось відволікається», пишуть волонтери”, – розповідають волонтери.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Вік Персена визначений як 3-5 років, він кастрований, вакцинований, привчений до лотка з бетонітовим (глина) наповнювачем.

Цей кумедний кіт дійсно здатний розвеселити, покращити настрій та стати вашим найкращім другом.

097 507 92 99, Валерія,

050 716 27 10 Олена

Телефонуйте/пишіть (Viber, Telegram, WhatsApp)

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!