На Дніпропетровщині презентували нову марку (Фото)

У Дніпропетровській області ввели в обіг поштову марку, присвячену Дню Незалежності. Вона називається «Україна-мати». Спецпогашення пройшло у різних куточках країни. Зокрема, на Головпоштамті у Дніпрі. «На марці зображений відомий монумент, що знаходиться в Києві на Печерських пагорбах. Цьогоріч він перевтілився. Замість радянського герба там встановили український тризуб. Так змінюємося й ми, українці. Переосмислюємо. Боремося за своє», – зазначив перший заступник начальника Дніпропетровської ОВА Володимир Орлов.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Він додав, що це справжній подарунок цінителям. Через роки нагадуватиме їм про час, коли Україна билася. І перемогла. «Популяризуємо і закарбовуємо історичні події у своїх марках. А ще напередодні Дня Незалежності Укрпошта робила онлайн-листування. Кожен охочий міг написати побажання для нашої країни. Сьогодні в Києві їх транслювали на фасаді головпоштамту», – розповів директор з розвитку Дніпропетровської мережі АТ «Укрпошта» Сергій Єрмоленко.

Тираж святкового випуску – понад 600 тис екземплярів. На аркуші – 6 марок. До поштової марки випустили художній конверт, листівки, а також набір магнітів. Усе можна придбати у відділеннях Укрпошти по всій країні, офіційному онлайн-магазині. А ще на маркетплейсах eBay та Amazon.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!