На Дніпропетровщині правоохоронцям доставили незвичний конверт (Фото)

До Нікопольського районного управління поліції доставили незвичний конверт з міста Краун-Пойнт, штату Індіана, США підписаний для «Nikopol Police Department». В конверті був лист та два синьо-жовті прапори «Слава Україні! Героям Слава!». Вони були зі словами підтримки для поліцейських, рятувальників, а також наліпки і прапорці Сполучених штатів, які представники міста та мер міста Peter D.Land попросили передати дітям Нікопольщини в знак підтримки. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Ювенальні поліцейські не барилися та вирушили до дітей в одному з міст району. Правоохоронці розказали про лист, щирі слова в ньому від закордонних друзів та подарунки. Діти дуже зраділи та подякували за підтримку. Від себе правоохоронці вручили ще й прапорці в кольорах України.

Великі стяги передали найвідважнішим нашим хлопцям  та працівникам ДСНС, які щоденно працюють під обстрілами  біля однієї зі шкіл міста. Ця школа після атак ворожої артилерії пошкоджена, але незломлена і продовжує функціонувати попри щоденні загрози.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!