У Дніпрі розкрили тяжкий злочин

Оперативники Дніпра розкрили тяжкий злочин та затримали підозрюваного. Під час конфлікту нападник побив потерпілого, потім схопив з підвіконня ніж і вдарив ззаду 43-річного містянина. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

24 жовтня до поліції надійшло повідомлення про виявлення тіла чоловіка з тілесними ушкодженнями в одному із будинків у Самарському районі. На місці працювала слідчо – оперативна група відділення поліції, працівники кримінальної поліції, криміналістична лабораторія слідчого управління ГУНП та кінолог із службовою собакою.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

За результатом роботи правоохоронців, за участі працівників кримінального аналізу, вдалось встановити та затримати причетного до вбивства 49-річного нападника. Щоб приховати сліди злочину, злочинець забрав з собою з місця події речові докази та переховувався від правоохоронців в іншому районі міста. Однак не довго – незабаром до нього завітали поліцейські та повідомили про підозру.

26 жовтня суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тривання під вартою. За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!