У Дніпропетровській області хотіли «нажитися» на реконструкції «Метеору»

На Дніпропетровщині прокурори попередили витрачання 1,3 млрд грн з бюджету на реконструкцію спортивного палацу «Метеор». Про це повідомляють в обласній прокуратурі.

Так, у судовому порядку в інтересах держави оскаржено договір з реконструкції спортивного палацу «Метеор» у м. Дніпро. Встановлено, що у листопаді 2021 року між Департаментом капітального будівництва облдержадміністрації та товариством з обмеженою відповідальністю укладено договір щодо реконструкції спортивного палацу на суму понад 1,3 млрд грн.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Товариство взяло на себе зобов’язання до кінця 2023 року здійснити реконструкцію, отримавши як аванс понад 28 млн грн на придбання будівельних матеріалів. Безпідставно посилаючись на введення у державі воєнного стану, товариство не мало наміру виконати роботи у встановлений договором строк, а їх метою було лише утримання бюджетних коштів.

З метою захисту інтересів держави прокуратура звернулася до суду з позовом. У процесі розгляду справи товариством повернуто аванс та розірвано укладений договір. У зв’язку з цим вдалося попередити витрачання бюджетних коштів на зазначену суму.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!