Сережки – прикраси, які ніколи не вийдуть з моди

Простіше перерахувати у якому виконанні ці прикраси недоступні ніж скласти список з усіх існуючих варіацій. Серед ювелірних виробів – це фаворити публіки. Причому, і це вже нікого не дивує, ці прикраси зустрічаються не тільки в жіночому арсеналі, але і в дитячому та чоловічому.

сережки

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Як ви вже здогадалися – мова про сережки. Унікальний аксесуар, який доречний до будь-якого наряду, в будь-якій ситуацій. Але треба пам’ятати, що така доречність гарантована тільки за умови правильно підібраних сережок. Здійснити цей підбір не проблема, бо асортимент запропонованих варіацій дуже великий і консультанти УкрЗолото допоможуть вам розібратися з різними видами, розмірами, формами.

Великі, маленькі, круглі, квадратні і не тільки

Сережки представлені у колекціях:

  • Жіночих;
  • Чоловічих;
  • Дитячих.

Для створення своїх шедеврів ювеліри використовують:

  1. Золото;
  2. Срібло;
  3. Платину.

Щодо декорування, тут взагалі не існує обмежень, бо це можуть бути сережки як тільки з дорогоцінного металу так і декоровані:

  • Коштовним та напівкоштовним камінням;
  • Емаллю;
  • Керамікою;
  • Пір’ям, стразами, каучуком.

Для того щоб визначитися з покупкою, треба ще визначитися з видом сережок. Тут рішень дуже багато. Але якщо мова про сережки для жінок, варто пам’ятати, що ці прикраси здані підкреслити принади зовнішності і відвернути погляд оточуючих від недоліків. Саме тому підбирати сережки варто не тільки на свій смак, а й з урахуванням віку, статусу, форми обличчя, особливостей зовнішності. Наприклад кільця підходять не всім. А що робити коли такий варіант сережок подобається? Спробуйте приміряти півкільця або конго.

Обираючи сережки для дітей, треба керуватися ще стандартами безпеки і практичності. Краще обирати моделі з застібкою французькою або англійською. Так ви будете впевнені, що дитина не загубить прикрасу. А от від гвіздків для дитини, особливо якщо вона зовсім маленька, краще відмовитися.

Також для дітей не варто купувати сережки великих розмірів і з дуже вишуканим та багатим декором.

Чоловічі сережки – то окрема тема. До речі, в колекціях брендів вони представлені широко,  і доступні рішення як тільки з золота чи срібла (моно хром), так і дорогоцінним камінням. Головне пам’ятати, що чоловіки носять не пару сережок а одну.

сережки

Цінова політика виробників теж дуже різна. По-перше, на вартість впливає метал, з якого виготовлена прикраса так кількість металу (вага прикраси). Також якщо використовується декоративний елемент, він також впливає на ціну. Форма, розмір, складність дизайну теж відносяться до факторів, які формують вартість, як і марка бренду та актуальність колекції. Хоча, на сайті UkrZoloto представлені колекції різних виробників у різних сегментах. Це значить, що купити сережки мають змогу всі, як дуже фінансово забезпечені покупці так і ті у кого скромний бюджет. До речі, сережки – це ще і прекрасна ідея на подарунок. Отже якщо хочете подарувати презент, який точно справить враження – відвідайте сайт бутику прикрас і підберіть класні сережки.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!