Українські правоохоронці висунули нову підозру Ігорю Коломойському

У вівторок, правоохоронні органи України оголосили про нову підозру відомому бізнесмену Ігорю Коломойському, який вже перебуває під слідством. Цього разу він звинувачується у замовленні вбивства. За даними слідства, Коломойський намагався вирішити особисті рахунки з директором однієї з юридичних компаній, відмовившись анулювати рішення загальних зборів акціонерів одного із підприємств.

Ігор Коломойський, який займається багатьма бізнес-проектами в Україні, вже має на своєму рахунку кілька кримінальних справ. Цього разу його підозрюють у замовленні вбивства через найняту банду, яка спеціалізується на тяжких злочинах, включаючи фізичну розправу з конкурентами.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

За даними Офісу генерального прокурора, Коломойський координував діяльність банди через знайомого воєнного кореспондента, який мав тісні зв’язки з російською розвідкою. Бандити, за вказівкою Коломойського, напали на юриста, завдавши йому ножових поранень, однак вбивство не було завершено з причин, незалежних від них.

Підозрюваний бізнесмен наразі перебуває під вартою, а слідство продовжує вивчати всі обставини злочину та шукати інших осіб, причетних до скоєння цього злочину. Розслідування веде Національна поліція за процесуальним керівництвом прокуратури.

За свої дії Коломойський може зіткнутися з серйозним покаранням, включаючи тривале ув’язнення. Цей інцидент ще раз підкреслює серйозність наслідків незаконної діяльності в Україні, особливо коли вона включає спроби замаху на життя.

фото з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!