В Україні розробляють інтерактивну карту житла для ВПО

В Україні планується створення інтерактивної карти доступного житла для внутрішньо переміщених осіб (ВПО), яка надасть детальну інформацію про відповідні об’єкти нерухомості по всій країні. За словами народного депутата Павла Фролова, така карта допоможе ВПО ефективніше знаходити житло, а також поліпшить координацію між урядовими агенціями та міжнародними організаціями.

Заплановано, що інтерактивна карта стане частиною нового законопроєкту, який передбачає всебічний аудит і обстеження усіх потенційних об’єктів житла для переселенців. Ця карта має допомогти оцінити стан доступного житла та планувати розміщення ВПО відповідно до їх потреб.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

«Ми врахуємо всі наявні об’єкти, їх стан та вмістимість. Це забезпечить більш цілеспрямоване використання ресурсів та покращить якість житла для переселенців», – зазначив Фролов.

Ініціатива розробки карти спрямована на вирішення важливих задач у контексті постійних викликів, з якими стикаються ВПО в Україні, а також на підтримку продовження їхнього життя з максимальним комфортом і безпекою.

фото з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!