Енергетична стійкість: Дніпропетровщина відновлює світло після атак

Внаслідок регулярних обстрілів південної частини Дніпропетровської області 9 травня, було знеструмлено 1400 домогосподарств. Завдяки оперативній роботі аварійних бригад Дніпровських електромереж, електроживлення було швидко відновлено.

Атаки артилерією, “градами” та дронами-камікадзе спричинили значні пошкодження ліній електропередач, внаслідок чого два населених пункти залишилися без світла. Незважаючи на постійні загрози, енергетики отримали необхідні дозволи від Збройних сил України та Державної служби надзвичайних ситуацій та приступили до ремонтних робіт.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Завдяки їх зусиллям, усі пошкоджені повітряні лінії були відремонтовані протягом дня, і електропостачання було повністю відновлено. ДТЕК звертається до жителів регіону з проханням повідомляти про будь-які збої в електропостачанні через офіційні канали компанії, зазначивши, що вони працюють цілодобово для забезпечення надійного постачання електрики.

Для зв’язку з ДТЕК можна використовувати сайт компанії, соціальні мережі, контакт-центр за номером +38 (056/066/067/063) 790-99-00, а також чат-боти у Viber та Telegram.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!