Кібернетики відкривають другий магазин у Кривому Розі

Херсонська мережа сучасної електроніки та побутової техніки Кібернетики відкриває другий магазин у Кривому Розі. Офіційна дата відкриття припадає на 10-12 травня за адресою проспект Металургів, будинок 24, приміщення № 43  (Соцмісто).

Площа магазину складатиме 74 квадратних метрів, в ньому будуть представлено безліч смартфонів світових брендів, ноутбуки, колонки, навушники, телевізори та багато інших гаджетів. Окрім того, в магазині будуть розміщені бренд-зона Apple та Samsung, Game-зона з топовою ігровою технікою, оригінальні набори конструктора Lego та головоломки.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

На честь відкриття магазину Кібернетики влаштовують справжнє свято знижок та акцій, генеральним партнером якого виступає 2E GAMING, а також HATOR, ZTE, Realme та KIVI:

  • 5% кешбек на усі категорії товарів;
  • розіграш крутих подарунків: зробивши покупку у Кібернетики на суму від 499 грн, клієнт автоматично стає учасником розіграшу багатьох подарунків. Головним призом буде ігрове крісло 2E Gaming, окрім цього клієнт зможе виграти смартфон, колонку, ігрові навушники та багато інших корисних девайсів;
  • знижку 50% на другий аксесуар в чеку;
  • ексклюзивні знижки на безліч товарів.

663dec098c710.webp

Кібернетики — українська мережа магазинів техніки, яка почала свою діяльність у місті Херсон. Зараз мережа нараховує близько 59 магазинів розташованих по всій її території України. Крім того, у мережі є офіційний сайт kibernetiki.com.ua, де представлений весь асортимент товарів, на якому можна оформити замовлення з доставкою до найближчого магазину або через службу Нова пошта.

663dec1e2ece8.webp

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!