Warner Bros випустить фільм про Ґолума з “Володаря перснів”

Студія Warner Bros. планує здивувати шанувальників “Володаря перснів” новим фільмом, який зосередиться на персонажі Ґолума. Прем’єра стрічки запланована на 2026 рік. Як повідомляє Укрінформ з посиланням на The Variety, фільм зараз перебуває на ранній стадії розробки сценарію.

Режисер оригінальної трилогії, Пітер Джексон, разом з Френ Уолш та Філіппою Боєнс, повернуться до проекту як продюсери. За словами Девіда Заслава, гендиректора Warner Bros. Discovery, цей тандем буде активно задіяний на всіх етапах створення фільму.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Особливу увагу привертає той факт, що Ендрі Серікс, який раніше втілив образ Ґолума, не тільки знову виконає цю роль, але й вперше спробує себе в ролі режисера. Кен Камінс і Джонатан Каведіш допоможуть йому на посаді продюсерів.

Серія фільмів “Володар перснів”, заснована на однойменному романі британського письменника Дж.Р.Р.Толкіна, здобула світову популярність у період з 2001 по 2003 рік, випустивши трилогію епічних пригодницьких фільмів. Новий фільм обіцяє відкрити нову сторінку у всесвіті цього легендарного фентезі.

фото Укрінформ

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!