Samsung обходить конкурентів за продажами смартфонів за останні 10 років

За даними аналітичної компанії AltIndex, Samsung утримує лідерство за кількістю проданих смартфонів протягом останніх десяти років, продавши 2,937 мільярда пристроїв. Це значно перевищує обсяги продажів таких компаній, як Xiaomi, Huawei та vivo разом узяті, і на 33% більше, ніж у їхнього головного конкурента, Apple, який продав 2,203 мільярда смартфонів.

Порівняно з іншими компаніями, Xiaomi продала 1,147 мільярда пристроїв, Huawei — 1,057 мільярда, OPPO — 0,91 мільярда, а vivo — 0,526 мільярда. Найуспішнішим роком для Samsung став 2015 рік, коли було продано понад 320,9 мільйона пристроїв, що частково пояснюється популярністю моделей Galaxy S6 та Galaxy Note 5.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Однак у фінансовому еквіваленті Samsung все ще поступається Apple, оскільки основна частина продажів Apple припадає на флагманські моделі, в той час як Samsung пропонує широкий асортимент моделей, включаючи бюджетні варіанти, які звертаються до більш масового споживача.

Ці дані свідчать про стратегічне розміщення обох компаній у глобальному ринку смартфонів, де Samsung домінує за кількістю одиниць, але Apple залишається лідером у вартісному вираженні завдяки своєму фокусу на преміальному сегменті ринку.

фото з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!