Технології прання від Electrolux

Серед перевірених брендів, в асортименті яких доступна надійна і зручна побутова техніка для дому, виділяють Electrolux. Виробник пропонує великий вибір пральних машин. Обладнання можна придбати з урахуванням ключових робочих характеристик. Також багатьох цікавлять технології бренду Electrolux. Впровадження додаткових функцій допомагає зробити прання будь-яких тканин ефективним і делікатним. Слід розглянути особливості технологій, які пропонує виробник домашнього побутового обладнання Електролюкс.

Чому варто вибрати пральну машину відомого бренду

В асортименті представлені лише автоматичні моделі. Можна купити варіант із фронтальним або вертикальним завантаженням білизни. Вбудовані й ті, які встановлюють окремо, пралки Електролюкс на сайті представлені в широкому діапазоні цін. На вартість побутової техніки впливають такі характеристики:

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !
  1. максимальне завантаження білизни до барабана;
  2. доступні користувачам функції прання;
  3. тип двигуна: інверторний або колекторний;
  4. вбудовані опції для додаткового захисту робочого ресурсу машини.

Додатково виділяють сучасний привабливий дизайн побутової техніки. Обладнання гармонійно вписується в інтер’єр приміщення.

Корисні технології Електролюкс

Виробник активно впроваджує інновації. Тому вибрати оптимальний варіант можна з урахуванням доступних технологій. Перелік корисних доповнень залежить від моделі. Що пропонує бренд:

  1. AutoDose. Інтелектуальна функція, завдяки якій до барабана потрапляє точна кількість засобу для прання, визначена автоматично з урахуванням завантаженості. Це допомагає уникнути надмірного використання побутової хімії.
  2. Eco Valve. Забезпечує ефективне полоскання тканин і ефективне використання порошку.
  3. Fuzzy Logic. Смарттехнологія, завдяки якій пральна машина самостійно визначає оптимальні параметри режиму роботи з урахуванням особливостей речей, що розміщені в барабані.
  4. SensiCare. Завдяки цьому доповненню обладнання оптимізує витрати ресурсів, що відмінно поєднується з високою якістю очищення тканин різних типів.
  5. SteamCare. Інноваційна функція оброблення білизни парою. Дає змогу розгладжувати дрібні складки на тканині, що значно спрощує подальше прасування. Додатково пар знищує бактерії та алергенні частинки.
  6. Time Manager. Допомагає гнучко налаштовувати тривалість циклу прання білизни в межах виділеного для цього часу.

Обладнання бренду Електролюкс створене для дбайливого й водночас ефективного догляду за тканинами різних типів. Наприклад, технологія Woolmark допомагає делікатно прати вироби з натуральної вовни. Точний перелік корисних опцій залежить від серії, до якої належить вибрана модель побутового обладнання.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!