У Дніпрі на інтенсивній магістралі встановлюють світлофори і острівки безпеки (Фото)

У Дніпрі для безпеки пішоходів та водіїв триває будівництво світлофорного об’єкта на перехресті Запорізького шосе та вул. Панікахи. Необхідність виникла, адже по Запорізькому шосе організовано рух транспорту 4 смугами. Ширина проїзної частини дороги близько 20 метрів, ширина кожної смуги близько 5 метрів, що сприяє руху з надвисокими швидкостями.

Як зазначили у Дніпровській міській раді, це магістраль загальноміського значення з  інтенсивністю транспорту понад 1 500 одиниць на годину. До того ж є стихійний рух пішоходів.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

На ділянці установлять 4 світлофорні опори, 6 транспортних та 2 пішохідні світлофори. Будуть острівці безпеки, пішохідне огородження та перехід. Останній облаштують заниженим пандусом з тактильною плиткою, світильниками та блоками мовного супроводу. Нині улаштовують острівки безпеки. Завершать роботи повністю за три тижні.

Цьогоріч вже провели реконструкцію світлофорного об’єкта на перехресті пров. Джинчарадзе та Запорізького шосе. Також у планах будівництво світлофорних об’єктів на перетині вул. Високовольтної та Запорізького шосе, на перехресті проїзду Олександра Гальченка та вул. Пресової», — додав Олександр Лещенко.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!