Сім варіантів сніданку для довгого та здорового життя

Якщо ви хочете насолоджуватися довголіттям, ваша головна увага має бути спрямована на ваше здоров’я та благополуччя. Але як його підтримувати? Коли наші бабусі та дідусі були молодші, вони вірили у прості речі. Вони споживали фрукти та овочі, вирощені в домашніх умовах, та їли менше оброблених продуктів. Для них це був спосіб життя.

Журналісти Health Shots зв’язалися з дієтологом Діпті Локешаппа, щоб дізнатися, які продукти ви можете додати у свій сніданок, щоб прожити більш довге та здорове життя.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !
  1. Яйця

Яйця смачні, корисні та їх легко приготувати. Ви можете з’їсти варене яйце вранці, якщо ви поспішаєте, або зробити омлет і подати його з тостами.

  1. Вівсянка

Класичний варіант сніданку, який ніколи не вийде з моди, тому що його легко приготувати і він корисний для здоров’я. Вівсянка багата на клітковину та забезпечує тривале відчуття ситості.

  1. Овочевий салат

Салати на сніданок зараз у тренді з різних причин. Поєднання зеленого листя та інших овочів забезпечує організм усіма необхідними вітамінами, корисними жирами та білками і, таким чином, є джерелом харчових волокон.

  1. Цільнозерновий тост

Хороший вибір для сніданку, оскільки він багатий на клітковину і складні вуглеводи, які повільно перетравлюються і не викликають раптових стрибків рівня цукру в крові. Можна зробити бутерброд із фруктами або яйцем, щоб було ще смачніше.

  1. Фрукти

Якщо ви не любите ранкові прийоми їжі, почніть із фруктів. Є багато страв, які ви можете приготувати з фруктів на ваш вибір, наприклад, фруктовий салат або смузі.

  1. Пудинг із насіння чіа

Це рецепт для тих, хто шукає щось смачне та просте у приготуванні. Насіння чіа ще корисніше, якщо ви їсте їх з їжею з високим вмістом білка, такий як грецький йогурт, сир або протеїновий коктейль.

  1. Поха

Легкий у приготуванні сніданок, який забезпечить необхідним ранковим харчуванням. Поха — це традиційна індійська страва з рисових пластівців, овочів та спецій, яка є чудовим джерелом вітамінів і мінералів.

Додайте ці страви до свого раціону, і ви зможете підтримувати здоров’я та продовжити своє життя.

фото з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!