Новий навчальний рік у Дніпрі: як планують організувати процес

Освітній процес у закладах загальної середньої освіти міста  Дніпра у 2024-2025 навчальному році здійснюватиметься в очному режимі, при цьому може застосовуватися дистанційна форма, змінність навчання. Про це повідомили у департаменті гуманітарної політики Дніпровської міської ради.

Важливо, що учні початкових класів навчатимуться винятково у І зміну. Як і передбачено Законом «Про освіту», батьки учнів мають право обирати форму навчання для дітей. Тобто, якщо батьки надають перевагу дистанційному навчанню, то у закладі освіти формуватимуться окремі класи з такою формою навчання з нормованою кількістю учнів.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Для дітей, які перебувають за кордоном, батьки можуть обрати одну із форм навчання, які передбачені чинним законодавством: екстернат, сімейна, дистанційна.

«Міською радою прийнято рішення щодо організації освітнього процесу у новому навчальному році, яким затверджено план розміщення закладів освіти без укриттів для сумісної організації освітнього процесу Для 12 закладів коштом міського бюджету передбачено підвезення учнів до базового закладу освіти та у зворотному напрямку», – зазначають у департаменті.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!