На Дніпропетровщині вогонь знищив саджанці молодої сосни (Фото)

Упродовж доби вогнеборці Дніпропетровщини здійснили чотири виїзди на гасіння пожеж у лісових масивах. Так поблизу села Малинівка Синельниківського району сталося займання на території Великомихайлівського лісництва. Співробітники ДСНС загасили підстилку хвойного лісу на площі один  га.

Також за інформацією ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, на території Обухівського горіла підстилка листяного лісу. У Новомосковському районі Чернеччинської селищної територіальної громади, рятувальники ліквідували загорання підстилки хвойного лісу на площі 1 га.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

У місті Кривий Ріг горіли саджанці молодої сосни та трава. Окрім того, співробітники ДСНС ліквідували 98 пожеж на відкритих територіях, а саме: 84 займань сухої трави та 14 загорань, де осередком було сміття.

«Не спалюйте суху рослинність та сміття! Не провокуйте пожежі в екосистемах! Пам’ятайте! Спалювання сухостою у військовий час може бути прирівняне до диверсії! За випалювання сухої рослинності передбачено адміністративну, а в окремих випадках і кримінальну відповідальність!», – зазначають надзвичайники.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!