Сорт риби, який підтримує здоров’я печінки та знижує запалення

Жирна риба є надзвичайно корисною для здоров’я печінки, оскільки вона містить високий рівень омега-3 поліненасичених жирних кислот. Ці кислоти не лише допомагають зменшити запалення, але й підтримують необхідний рівень ферментів у печінці, що сприяє її нормальній функції.

Вчені з Медичної школи Уханьського університету підтвердили, що омега-3 позитивно впливає на ліпідний обмін, що знижує ризик виникнення хронічних захворювань печінки. Крім того, жирна риба є багатим джерелом білка, який необхідний для виробництва клітинних і м’язових тканин.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Якщо ви відмовилися від продуктів тваринного походження, важливо включити до раціону бобові та тофу, які також є хорошими джерелами білка.

фото з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!