5 продуктів для зміцнення здоров’я: як їжа може лікувати

Деякі продукти мають виключну користь для здоров’я, допомагаючи полегшити різні симптоми і навіть вилікувати деякі захворювання. Ось 5 продуктів, які можуть допомогти вашому організму:

  1. Імбир. Якщо вас захитує під час їзди, імбир може стати вашим рятівником. Дослідження показують, що один грам кореня імбиру допомагає при нудоті, включаючи симптоми захитування або після хіміотерапії. Імбир також полегшує газоутворення та розлади шлунка.
  2. Курячий бульйон. Відомий як засіб при застуді, курячий бульйон зменшує запалення, допомагаючи знизити симптоми захворювання та покращити самопочуття.
  3. Свіжі фрукти та овочі. Наприклад, яблука та морква не лише смачні, але й допомагають протирати зуби, видаляючи плями. Вони містять яблучну кислоту, яка відбілює зуби природним шляхом.
  4. Мед. Всесвітня організація охорони здоров’я рекомендує мед як природний засіб проти кашлю. Дослідження показали, що навіть 10 грамів меду перед сном можуть полегшити кашель і покращити сон.
  5. Лід. Якщо страждаєте від мігрені, прикладіть лід до голови або потилиці. Це допоможе зняти біль, як показали дослідження, що підтверджують ефективність льоду при головному болю.

Їжте правильно, і ваше тіло відповість вам здоров’ям!

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

фото з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!