Клуб BookVerse організував благодійний збір на РЕБ для захисників України

Блогерка, яка обожнює книги, у своїх соціальних мережах пропагує читання та збирає у клуб любителів книжок. Анна Кабиш є засновницею книжкового клубу BookVerse. Його особливістю є те, що у клубі немає сталих учасників, долучитись до нього може кожен, а кожна зустріч знаменує собою обговорення творів того чи іншого письменника – українського чи зарубіжного.

Книжковий клуб BookVerse було засновано майже рік тому. Збирати однодумців вирішили блогерка Анна Кабиш та її сестра Марія Прищепа. Вже пройшло 15 зустрічей любителів книг. Нині в клубі 12 учасників. Обговорення проходять в офлайн-форматі.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Долучитись до нього просто – потрібно просто знайти сторінку клубу у соціальній мережі Instagram, де є вся необхідна інформація – дата зустрічі та тема. Клуб благодійний, аби взяти участь в обговорені книги необхідно купити вхідний білет. Його вартість 300 грн.

Половину  виручених за зустріч грошей дівчата з самого першого засідання клубу віддають на той чи інший збір на допомогу ЗСУ. А нині вирішили самі організувати збір. «Зараз збираємо на РЕБ для підрозділу 148-ї окремої артилерійської бригади, де служить батько моєї сестри Марії.

Наша ціль – зібрати 100 000 грн, на які потім буде куплене необхідне. РЕБ створює перешкоди в роботі радіоелектронних засобів ворога. вона включає глушіння сигналів, радіоелектронну розвідку, а також захист систем від електронних атак. Тож воїнам він дуже потрібен», – говорить Анна Кабиш. 

Вона зазначає, що після кожної зустрічі книжкового клубу та передачі грошей на той чи інший збір на сторінках клубу можна знайти звітність у форматі фото та відео. Не виключенням буде і цей раз, коли дівчата створили свою банку і проводять свій перший збір.

Посилання на банку https://send.monobank.ua/jar/4kGuRRBheP

Номер картки банки 5375 4112 2258 6872

Автор Тамара Бєлкіна

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!