У Павлограді після тушіння пожежі правоохоронці знайшли у квартирі боєприпаси

Після ліквідування пожежі в ході огляду квартири правоохоронці виявили та вилучили предмети, схожі на боєприпаси – корпуси від гранат, патрони, гвинтівку, пістолет, артилерійський снаряд. Вказані предмети направлено на дослідження. Про це повідомляють у прес-службі ГУ НП в Дніпропетровській області.

В ніч на 27 липня 2016 року до поліції надійшло повідомлення, що з квартири п’ятиповерхового будинку іде дим. На місце пригоди негайно виїхали рятувальники та слідчо-оперативна група Павлоградського відділу поліції. Попередньо було встановлено, що в одній із квартир будинку сталася пожежа. Внаслідок цього в помешканні була закопчена стеля, пошкоджені предмети інтер’єру. Ніхто з людей не постраждав.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Наразі правоохоронці вживають заходи для встановлення місцезнаходження 42-річного власника квартири, причини займання та обставин появи боєприпасів.

Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ознаками злочину передбаченого ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від 3-х до 7 років.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь