На Дніпропетровщині жорстоко вбили 91-річну бабусю (Фото)

Днями у Марганці вночі двоє чоловіків 33- та 36-ти років вирішили пограбувати бабусю, яка жила по сусідству. Розбивши скло, один з товаришів підсадив іншого та допоміг йому забратися через вікно у будинок. Повідомляють у прес-службі поліції.

12-23-37-downloadfile

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Опинившись всередині, чоловік відчинив двері та впустив спільника. Поки один з чоловіків нишпорив у будинку в пошуках грошей та цінностей, інший розбудив пенсіонерку. Побачивши перед собою обличчя у масці, бабуся зірвала її та впізнала чоловіка, який часто навідувався до сусіда. Тоді зловмисник вирішив позбутися свідка. Між ними зав’язалася боротьба, під час якої нападник намагався душити літню жінку подушкою. Потім наніс їй кілька ударів табуреткою, а коли жертва і після цього продовжила дихати, приніс з літньої кухні молоток та завдав їй ще близько 5 ударів.

12-23-39-downloadfile

Тим часом спільник убивці знайшов в оселі близько 2 тис. гривень, гаманець з 22 гривнями, комплект постільної білизни та жіночий піджак. З награбованим вони залишили місце злочину.

12-23-34-downloadfile

На ранок тіло бабусі з численними ранами голови виявив її онук, який приніс їй продукти. Він одразу повідомив про вбивство в поліцію. На місце події направилася слідчо-оперативна група у повному складі разом з кінологом та розшуковим собакою. Пес Річард одразу взяв слід від будинку потерпілої та привів до сусіднього двору. Завдяки цьому зловмисника цієї ж доби затримали. Також поліція встановила його спільника, який грабував потерпілу. Йому загрожує покарання за ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Підозрюваному у вбивстві загрожує від 10 до 15 років в’язниці або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь