Чим небезпечний шашлик із супермаркету

Тривають вихідні дні, а отже – є можливість вибратися на шашлики. І це, до біса, гарне міркування, головне підготуватися: купити м’ясо, замаринувати його. Але й цього можна не робити, якщо придбати вже готове м’яско для шашлику. Пише maximum.fm

Лікар-дієтолог Ірина Морозова наголошує на тому, що робити цього категорично не можна, адже для маринування шашлику супермаркети часто використовують протерміноване м’ясо.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

М’ясні продукти належать до категорії підвищеного ризику, при їх приготуванні обов’язково суворо дотримуватися чистоти та гігієнічних норм. А покладатися на те, що продавці будуть сумлінно ставитися до своїх обов’язків, ніхто не може, – зазначає лікар.

Також вона наголошує на тому, що для шашликів використовують не лише протерміноване м’ясо, а й те, яке має прожилки. Крім того, ви не можете бути впевнені в тому, з якої частини це м’ясо. Внаслідок цього ви можете одні шматки пересмажити, а інші так і залишаться сирими.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!