Незвичайне відкриття про смажену картоплю
Вчені розповіли хорошу новину для любителів картоплі, які раніше, можливо, для збереження стрункості фігури, в цій страві собі відмовляли, повідоляєм Радіо Максимум.
З’ясувалося, що смажена картопля може бути кориснішою за авокадо. Наразі відомо, що найважливіший елемент в харчуванні – це білок, оскільки він є таким собі будівельником клітин організму людини. Раніше рослинні продукти недооцінювали, але недавно дослідники провели один досвід, з’ясувавши, що картопля може бути дуже корисною, тому що в ній міститься натуральний білок, як і в авокадо.
Представники британської дієтичної асоціації запевняють, що в одному великому авокадо близько 3,7 грамів білка, коли в порції смаженої картоплі по три грами на кожні сто грамів страви. Це говорить про те, що картоплю виключати з раціону не варто, але, звичайно, тим, хто худне, краще їсти її відвареною.