Apple вже готує iPhone 8

Американська компанія Apple почала роботу над випуском нового iPhone 8, який повинен з’явитися на ринку вже в наступному році, повідомляє Businessinsider. Над новим гаджетом вже працюють в ізраїльському офісі компанії.

За чутками, отриманими від співробітника, знайомого з процесом виробництва, iPhone 8 буде відрізнятися від попередників – iPhone 6S і iPhone 7. Новий смартфон отримає дисплей “від краю до краю”, в якому передбачається сканер відбитків пальців Touch ID, а також поліпшена в порівнянні з більш ранніми смартфонами камера.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

У спілкуванні з представником компанії згадувався саме iPhone 8, а не як логічно було б припустити з попереднього досвіду Apple – iPhone 7S (оновлена ​​версія iPhone 7).

Зокрема, цикл розробки нових iPhone становить два роки, тому логічніше припустити, що “восьмий” iPhone повинен з’явитися тільки в 2018 році.

“Деякі вважають, що Apple може пропустити свою традицію присвоєння імен у 2017 році і присвоїти новому iPhone наступний за поточним порядковий номер”, – зазначає видання.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь