Батько з сином відправили пошуковий запит у Google звичайною поштою

Батько та син —  Тімм і Міхаель — були в літньому таборі, коли їм знадобилася інформація про слово Deichhörnchen, повідомляє портал vidomosti-ua.com. Оскільки Інтернету у них не було, вони вирішили ризикнути і відправили в «Гугл» запит нестандартним способом — поштою. Від руки вони написали лист і послали в Гамбург, у місцеві відділення пошукового гіганта.

«Привіт, «Гугл».

У нас зараз немає, на жаль, доступу в Інтернет. Ми знаходимося в літньому таборі, але хотіли б отримати деяку інформацію. Нас цікавить все про Deichhörnchen — що це за істота, де живе, чим харчується. Оскільки ми знаємо, що Ваш бізнес існує за рахунок реклами, будь ласка, надішліть її прямо в листі.

Дякуємо заздалегідь!»

І менше ніж через сім днів їм надійшла відповідь, яка теж була написана від руки. Однак відправники запиту помилилися однією буквою. Тому їх запит з білки (Eichhörnchen) перетворився в неіснуючий вид набережної білки (Deichhörnchen), яка нібито мешкає в дамбах.

«Шановні Тімм і Міхаель!

Ми дякуємо вам за ваш запит. Можливо, ви мали на увазі Eichhörnchen (білка)? Ось картинки, що відповідають вашому пошуковому запиту. Вікіпедія: Deichhörnchen — набережна білка, рідкісний вид, який вимер через відсутність дамб.

Реклама: При виникненні питань користуйтеся «Гуглом». Бажано онлайн.

Бажаємо приємно провести час у літньому таборі!

Офлайн-команда Google (бета-версія).»

Залишити відповідь