Безкоштовний семінар: демобілізованих вчитимуть, як шукати роботу і втілювати в життя креативні бізнес-ідеї

Як правильно шукати роботу, які є техніки успішного інтерв’ю з роботодавцем, як виявити природну схильність до підприємництва. Відповіді на ці та інші питання – на семінарі для АТОшників. Він пройде 20 липня в облдержадміністрації. Організатори навчання – Дніпропетровська обласна асоціація учасників АТО та облдержадміністрація. Розкрити для себе нові горизонти запрошуються всі бажаючі.

«Ми допомагаємо хлопцям, які повернулися із зони АТО, призвичаїтися до мирного життя. Щоб демобілізовані швидше адаптувалися, для них організовані безкоштовні курси з програмування, англійської, водіння. Ще один освітній проект – семінари та тренінги. Ідею запропонували самі бійці – Дніпропетровська ОДА ініціативу підтримала. Черговий семінар – за півтора тижні. На ньому бійці дізнаються, як шукати роботу, за якими критеріями вибирати вакансії та з чого почати власний бізнес. Семінар безкоштовний», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Програму соціальної реабілітації бійців розробила консалтингова компанія «Бізнес Тайм Україна» спільно із Дніпропетровською обласною асоціацією учасників АТО.

Вона передбачає роботу за кількома напрямками. Серед них – практичні інструменти під час пошуку роботи, психологічна підготовка та адаптація на новому робочому місці, техніка успішного інтерв’ю з роботодавцем, розкриття підприємницького потенціалу, реалізація бізнесу «з нуля».

Обов’язкова умова – під час семінару дослухатися до рекомендацій бізнес-тренерів.

Практичний семінар відбудеться 20 липня за адресою: Дніпро, пр. Поля,1 Дніпропетровська ОДА. Початок – о 14.00. Реєстрація учасників за посиланням.

Можна записатися й на інші освітні курси. Демобілізованим слід звертатися до Центру допомоги бійцям АТО при ОДА за адресою: пр. Поля, 1 (1-й поверх), каб.105, тел.: (056) 742-86-62.

Залишити відповідь