Безліч вітамінів і мікроелементів: чому потрібно їсти білу рибу

Біла риба – незаслужено позбавлений уваги продукт, який, втім, містить багато якісного і легкозасвоюваного білка на стограмову порцію і мінімум калорій – оптимальний варіант легкої вечері для тих, хто стежить за фігурою. Повідомляє “Наша мама”.

У білій рибі містяться вітаміни групи B (особливо важливі серед них – В6 і В12), які сприяють детоксикації організму і борються із запальними процесами, а також в ній присутні вітаміни, А і С у великій кількості.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Цінні мікроелементи – ще один важливий привід додати білу рибу в тижневий раціон. Такі сорти, як пікша, багаті йодом, який відповідає за здоров’я щитовидної залози, а в сібасі міститься багато кальцію і заліза. Натрій, калій і селен присутні в трісці, окуні.

 

Фото: pixabay

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!