Боржники «Дніпропетровськгаз Збут»: які міста потрапили до антирейтингу

Майже 28% споживачів природного газу мають заборгованість перед ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут». Загальна сума боргу сягнула 405 мільйонів гривень, а понад 100 тисяч клієнтів компанії від початку року жодного разу не сплатили за газ.

Найчастіше ухиляються від сплати рахунків жителі великих міст:

  1. Дніпро (71 млн грн боргу)
  2. Кривий Ріг (41 мільйон)
  3. Кам’янське (понад 33 млн грн)
  4. Нікополь (більше 10 мільйонів гривень боргу)
  5. Новомосковськ (5,3 млн грн).

Традиційно по закінченню опалювального сезону тенденція заборгованості за комунальні послуги йде на спад. Але є боржники, які систематично порушують договірні відносини. Ці громадяни сприймають законодавчу заборону нараховувати пеню та відключати газопостачання як можливість ігнорувати платіжки. Але карантин у жодному разі не звільняє від необхідності розраховуватися за використане блакитне паливо.

Працівники ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» постійно тримають зв’язок із несумлінними споживачами, надсилають їм листи-попередження з проханням погасити заборгованість. У разі ігнорування боргів, на злісних неплатників чекають судові позови. Крім того, у компанії наголошують: субсидіанти, які тривалий час не сплачують за використаний газ, ризикують залишитися без державної допомоги.

ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» з 2015 року є надійним постачальником природного газу для промислових і бюджетних установ, релігійних організацій та понад одного мільйона побутових споживачів. Компанія дійсно дбає про своїх клієнтів, адже не лише гарантує безперебійне постачання газу, а й надає якісні сервіси.

У компанії дякують тим споживачам, які не накопичують борги і сумлінно платять за використане блакитне паливо.

фото: з відкритих джерел