Бруд і провокації не призведуть до кращого життя

Передвиборчі перегони вийшли на фінішну пряму. Все частіше переконуєшся в тому, що в гонитві за рейтингом деякі кандидати втратили зв’язок з реальністю і здоровим глуздом.

Не став винятком і 40 округ. Міста Марганець і частково Кам’янське, великі і маленькі села Солонянського, Криничанського і Томаківського районів стали свого роду звалищами політтехнологічного сміття, від смороду якого людей нудить.

Поштові скриньки, паркани, стовпи, заліплені, завалені барвистими партійними, різнокольоровими тоннами передвиборної агітації, яку в народі називають макулатурою. Численні бігборди, що розміщені з порушенням закону. Працівників підприємств і установ, як в старі часи, примусово виганяють на зустрічі з «потрібними» кандидатами від нових партій, при цьому людей знову намагаються залякувати і погрожувати. Армії проплачених ботів лабають фейки та розганяють їх у фейсбуці. А концерти столичних зірок, вартість яких перевищує мільйони? Ці кошти могли б принести користь людям. Та взагалі, великі гроші… Але все це не дає бажаного результату, тому проти  безпартійного лідера виборчої кампанії почалась істерична кампанія бруду і звинувачень.

Про що все це? А про те, що високий рейтинг підтримки виборців одного кандидата не дає спокою аутсайдерам з низької електоральною підтримкою. Адже бояться сильнішого. Котрий, давно вже робить добрі справи. Якщо сказав, то зробив. Й далі робитиме.