Чай із хвоща: природний засіб для виведення токсинів і зміцнення організму
Мало хто знає, що з польового хвоща можна приготувати чай, але ця рослина володіє цілющими властивостями завдяки своєму багатому хімічному складу.
В її складі містяться кремнієва кислота, сапонін еквізетонін, глікозиди, флавоноїди, органічні кислоти та алкалоїди.
Здавна хвощ використовували для лікування різних захворювань, таких як туберкульоз, подагра, сечокам’яна хвороба, а також для зупинки кровотеч. Сьогодні чай із хвоща допомагає виводити токсини та холестерин з організму, зміцнює суглоби, скелет, нігті та сприяє оздоровленню ротової порожнини.
Цілющий напій залишається актуальним і в сучасному світі, адже токсичність навколишнього середовища тільки зростає, тому хвощ польовий допомагає боротися з шкідливим впливом.
фото з відкритих джерел